Workshop Introductie Nieuwe Verdienmodellen

Vanaf 29 september 2020

Wat is voor klanten en consumenten van belang? Waarom kopen zij agrarische producten? Via welke afzetkanalen zijn producten te koop? Welke samenwerkingspartners kunnen betrokken worden?

Tijdens deze workshop krijgt u snel inzicht in de waarden die met een agrarisch bedrijf gerealiseerd worden én de werkwijze die u kunt kiezen om met keten en gebiedspartijen die waarden te verzilveren.

Het gaat om een bijeenkomst van een dagdeel, waarbij u stukjes theorie en ervaringen van elders voorgeschoteld krijgt, waarmee u gelijk aan de slag kunt. Er is gelegenheid uw eigen ervaringen in de groep te delen, maar er is geen tijd om er uitgebreid op in te gaan.

Aan het eind van de bijeenkomst bent u globaal op de hoogte van hoe nieuwe verdienmodellen werken, op welke wijze u ze naar een bedrijfssituatie kunt vertalen en hoe u ermee aan de slag kunt aan. Eventueel kunt u zich verder verdiepen door deel te nemen aan de Masterclass Produceren in de Korte Keten.

Voor wie?

Deze workshop kan gevolgd worden door agrariërs, erfbetreders, beleidsmakers en geïnteresseerden die in hun werkveld in aanmerking komen met de afzet van agrarische producten.

Deelname aan de workshop is gratis.

De workshop wordt in ieder geval georganiseerd op de volgende data. Afhankelijk van de behoefte worden meer data ingepland, dus laat het zeker weten als u interesse heeft om de workshop te volgen via info@boeraanhetroer.nl. 
• 29 september van 10-14u
• 14 oktober van 10-14u

Meld u aan door een email te sturen naar info@boeraanhetroer.nl

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een