Zicht op de Toekomst krijgt eigen landingspagina

Het project ‘Zicht op de Toekomst’ krijgt zijn eigen plek op de website Landbouwregiofoodvalley.nl. Vanwege het belang voor agrariërs met ondernemersvragen en de rol die Zicht op de Toekomst daarbij kan spelen is besloten het project nadrukkelijker te profileren.

Over zicht op de Toekomst

Zicht op de Toekomst is voor agrarische ondernemers met vragen over toekomstperspectief, hun eigen toekomstperspectief of het perspectief van hun bedrijf. Het traject biedt ondernemers begeleiding om tot een antwoord te komen. Een belangrijke voorwaarde is dat mensen er ook zelf mee aan de slag willen. De coaches kennen de agrarische sector en het brede speelveld waarin agrariërs opereren, maar waar nodig kan gebruik gemaakt worden van specialistische kennis.

Veel vragen over toekomstperspectieven worden voorafgegaan door een keuzeproces. Bij dit proces past de inzet van een coach.

*Agrariërs uit Renswoude, Rhenen en Veenendaal worden doorverwezen naar Plattelandscoaches Utrecht.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een