Alles wat er te doen is voor agrariërs in de Foodvalley regio!

GRATIS keukentafelgesprek

Voor ondernemers in Gelderland: Heb je vragen over de toekomst van je bedrijf? Een gratis en vrijblijvend keukentafelgesprek met een ondernemersadviseur kan je verder helpen. Meer dan 60 ondernemers hebben hier al gebruik van gemaakt! Neem contact op voor een afspraak:

Tel. 088 888 6633 
Mail: agroloket@landbouwnetwerkrfv.nl

Totaalaanbod in beeld

Bij het Agroloket Regio Foodvalley kan je terecht voor informatie over het actuele aanbod van projecten, cursussen en evenementen op agrarisch gebied. Op deze website en onze Facebookpagina vind je welke evenementen op de planning staan.

Snel naar:

Op de hoogte blijven?

 Facebook 
 Twitter

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Neem contact op!

Wil je meer informatie over een project of een afspraak maken voor een gratis keukentafelgesprek? Ook kan je als agrariër bij het Agroloket terecht met kennisvragen en wordt kennis opgehaald en gedeeld. Wij helpen je graag verder of verwijzen je door. Neem contact met ons op:

agroloket@landbouwnetwerkrfv.nl

De huidige ontwikkelingen in de sector en beleid veroorzaken veel onrust en onzekerheid. Ben je boer en heb je behoefte aan een luisterend oor of een goed gesprek? Welke mogelijkheden heb je? Bij het Agroloket staan we voor je klaar om mogelijkheden met je te verkennen. Ook zijn er via een gratis Keukentafelgesprek en  Zicht op de Toekomst (Gelderland) en Plattelandscoaches (Utrecht) onafhankelijke agrarisch coaches die je kunnen helpen. Zij hebben jarenlange kennis en hun wortels in de landbouw. Zelfs een eenmalig vrijblijvend gesprek kan al helpen om je gedachten op een rij te zetten. 

Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens of kijk op onze pagina voor Ondernemersbegeleiding

Download onze nieuwe folder 2021!

Asset 7 Aanmelden voor een project of cursus