Tot 25 aug.: Innovatieprijs Regio Foodvalley

Ondernemers met innovatieve, slimme producten, diensten of processen, ontstaan uit een samenwerking én die bijdragen aan een circulaire economie, kunnen zich tot en met 25 augustus aanmelden.
Een voordrachtscommissie draagt uit alle inzendingen vijf kandidaten per categorie voor waarna de vakjury bekend maakt welke drie ondernemers voor de prijs worden genomineerd.

In Regio Foodvalley werken we als overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen samen aan duurzame oplossingen. Ondernemers bedenken slimme ideeën en praktische oplossingen en werken vaak op een onverwachte manier samen met andere ondernemers. Aan hen wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley uitgereikt. Vorig jaar nam Saia Robotics uit Wageningen deze prijs in ontvangst.

De Innovatieprijs Regio Foodvalley is er voor goede ideeën met grote impact in (en buiten) Regio Foodvalley. Criteria om in aanmerking te komen voor de prijs zijn onder andere:

  • De innovatie is duurzaam en draagt substantieel bij aan een circulaire economie.
  • De innovatie is ontstaan uit een aantoonbare (keten)samenwerking.
  • De innovatie werkt en dat kan worden aangetoond met resultaten of een prototype.
  • De innovatie heeft betrekking op de Maakindustrie / Energie- of Milieutechnologie, de agrifoodsector of de ICT sector.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn