11 juli: Akkerbouwdag 2024

Dit jaar organiseren Boerderij en TREKKER Akkerbouwdag 2024 in Nijkerk op 11 juli! Het evenement staat in het teken van ‘Grondbewerking & Bodemgezondheid’, waarbij we de focus leggen op de cruciale rol van groenbemesters bij het verbeteren van de bodemkwaliteit.

Ontdek op de demovelden de verschillende grondbewerkingen van diverse groenbemesters en leer hoe ze bijdragen aan een gezonde bodemstructuur.

Tijdens de workshops krijg je inzichten in dit thema. Daarnaast biedt het standhoudersplein de gelegenheid om in gesprek te gaan met allerlei bedrijven en om de nieuwste technologieën en innovatieve producten te ontdekken die je kunnen ondersteunen bij het behalen van succes op je akkers.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn